Könyv

Fényképezés
az alapoktól a tudatos képig

Címlap

Legújabb könyvemben a technikai tudnivalók mellett sok gyakorlati ismeret, példa is található. Külön fejezet foglalkozik a kompozícióval. A könyv címének megfelelően az alapoktól indul. Az első fejezetek a kezdőknek szólnak. Bemutatják a fényképészeti alapfogalmakat.

A többi fejezetben tovább ismerkedünk a fotózás technikájával és gyakorlatával. A digitális kép, fénymérés, objektívek, élesség, színek, villanófény. Ezekben a részekben a technikai ismeretek sok gyakorlati példával egészülnek ki. Harmincnégy oldal foglalkozik a számítógépes képjavítással. Ebben az alapvető képkorrekciós lehetőségeket találjuk. A következő terjedelmes rész a képek kompozíciójáról, formai szerkesztéséről szól, gyakorlati példákkal. Az utolsó jelentős fejezet címe Fotógyakorlat. Ebben gyakorlati példákat, esettanulmányokat találunk különböző témájú képekkel.
A könyvre az érthető, olvasmányos szövegstílus és a bő, látványos illusztrációs anyag jellemző. Az előző könyvemet iskolák és tanfolyamok is használták segédanyagként, ajánlott olvasmányként.
A könyv mérete 21×15 cm, 256 oldal, fényes, műnyomó papír, kemény kötés. A reprezentatív kivitelnek köszönhetően ajándékozásra kimondottan alkalmas.


A könyvből 46 oldal olvasható formában (pdf) letölthető.


Kapható a könyvesboltokban. Bolti ára 5990 Ft.
Megrendelhető a kiadótól kedvezménnyel.
Személyes átvétellel: 3500 Ft.
Postával küldve, előre utalással: 4500 Ft.

Az előre utalás adatait a megrendelés után válaszlevélben megadjuk. A megrendelt könyvet postai csomagban küldjük.
Megrendelés a postacím megjelölésével e-mailben: istvan@fotovonal.hu


Copyright: Dékán István
error: Content is protected !!